Glutenvrije bloem 1000 gram

4,49

991 op voorraad

Artikelnummer: 120 Categorieën: ,

Quick Comparison

SettingsGlutenvrije bloem 1000 gram removeLijnzaad 250 gram removeHavervlokken 300 gram removeTeffkorrel wit 5kg removeDroge korrelgist 11g removeTeff koekjesmix 375 gram remove
NameGlutenvrije bloem 1000 gram removeLijnzaad 250 gram removeHavervlokken 300 gram removeTeffkorrel wit 5kg removeDroge korrelgist 11g removeTeff koekjesmix 375 gram remove
Image
SKU12058101859196
Rating
Price4,491,091,7921,100,703,96
Stock

991 op voorraad

914 op voorraad

992 op voorraad

813 op voorraad

998 op voorraad

Availability991 op voorraad914 op voorraad992 op voorraad813 op voorraad998 op voorraad
Add to cart

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Description
Content<p>Lijnzaad is rijk aan vezels en omega 3. D...

De dag beginnen met havermout is lekker, makkelijk en gezond.
Doe er teffvlokken bij en maak uw ontbijt extra gezond!


RECEPT Havermoutpap met teffvlokken
Ingrediënten:
- ½ kop havermout
- 5 in stukjes gehakte cashewnoten
- 3 in stukjes gesneden dadels
- 3 eetlepels teffvlokken
- amandelmelk
- frambozen en/of blauwe bessen
- chiazaad
- kokosrasp

Bereiding:
Week de avond van tevoren de havermout, cashewnoten en dadels in de amandelmelk. Voeg de volgende ochtend de 3 eetlepels teffvlokken toe. Als het te dik is, verdun het met wat amandelmelk of yoghurt. Pureer een aantal frambozen en/of blauwe bessen en doe er wat chiazaad doorheen. Doe dit bij de havermoutpap en strooi er wat kokosrasp over. En voor de lekkerbekken nog wat geraspte pure chocolade!
Eet smakelijk!


Voedingswaarde-analyse per 100g // 1595 KJ, 380 kcal
Samenstelling: glutenvrije havermout
vetten 7 g
- waarvan verzadigd 1 g
- waarvan meervoudig onverzadigd 3 g
- waarvan enkelvoudig onverzadigd 3 g
koolhydraten 62 g
- waarvan suikers 4,5 g
vezels 7 g
eiwitten 13,1 g
vitamine B1 0,6 mg
vitamine B2 0,05 mg
vitamine B6 0,12 mg
vitamine B11 45 mg
calcium 70 mg
ijzer 4 mg
magnesium 120 mg
fosfor 400 mg
kalium 320 mg
zink 15 mg
natrium 5 mg
koper 0,2 mg
water 9,4 mg
<p>Witte teffkorrel zit boordevol vezels, vi...

Droge korrelgist voor het bakken van een mooi glutenvrij brood.

Koel en droog bewaren.

Met deze koekjesmix geniet u van overheerlijke gezonde en glutenvrije teffkoekjes! 


RECEPT
Ingrediënten:
- 125 gr koekjesmix
- 50 gr harde boter
- ± 40 ml water

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180ºC. Schaaf de boter door de mix. Voeg water toe en maak er een stevig deeg van. Rol het deeg uit tot ca. 3 mm dikte. Steek hier vormpjes uit. (voor kerst b.v. kerstboompjes) Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak de koekjes in het midden van de oven in 15-20 min gaar. 

Maak er bijvoorbeeld paaskoekjes van door ze b.v. te bestrijken met een laagje wit glazuur en gele en rode versiering( Dr. oetker).
Voedingswaarde-analyse per 100g // 1516 KJ, 362 kcal
Samenstelling: 50% teffmeel, 50% rijstebloem,
kokosbloemsuiker, xanthaangom
vetten 1,4 g
- waarvan verzadigd 0,5 g
koolhydraten 77 g
- waarvan suikers 56 g
eiwitten 8,6 g

WeightN/BN/BN/BN/BN/BN/B
DimensionsN/BN/BN/BN/BN/BN/B
Additional information