Ook wij hebben te maken met prijsverhogingen van alle melen en schaarste op de markt. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt prijsverhogingen door te voeren op onze website.


Over ons  

Vanaf 9 april 2018 hebben wij, Marinus en Ineke Dikboom, Teffcentre overgenomen. 

Wij hebben sinds september 2016 een boerderijwinkel: Boerderijwinkel Smilande. Bijna vanaf het begin verkopen wij ook de Teff-melen en mixen van Teffcentre. Mieke (vorige eigenaar) kwam bij mij in de winkel en vertelde vol passie over het graangewas. Hierdoor werd ik zelf ook nieuwsgierig en ging mij erin verdiepen en probeerde mixen uit. Verbazingwekkend wat voeding met een mens kan doen!

In de winkel laten we met enige regelmaat klanten dingen proeven waaronder teff producten. Op oudjaarsdag bijvoorbeeld hebben we Drentse knieperties en oliebollen laten proeven, de klanten waren verbaasd over de smaak. Op deze manier proberen we mensen kennis te laten maken met het graangewas Teff.

Naast Teffcentre en de boerderijwinkel hebben wij een akkerbouw- en groentebedrijf in Smilde. Wij verbouwen onder andere prei, suikerbieten, bosui en nog een aantal producten om in de winkel te kunnen verkopen. Een mooie combinatie met Teffcentre! 

Tips en suggesties van klanten zijn altijd welkom!


NB: 

Spaarpunten

Wij zijn gestopt met de spaarpunten. Hiertoe hebben we besloten omdat wij de prijzen van onze producten enigszins laag willen houden en omdat het ons veel arbeidstijd kost.
De punten die in het verleden gespaard zijn, worden uitgekeerd. Dit zal enige tijd vergen, maar alle punten worden uitbetaald.