Glutenvrije bloem 1000 gram

4,49

991 op voorraad

Artikelnummer: 120 Categorieën: ,

Quick Comparison

SettingsGlutenvrije bloem 1000 gram removePsyllium husk 50 gram removeDroge korrelgist 11g removeBoekweitmeel 1000 gram removeLijnzaad 250 gram removeHavervlokken 300 gram remove
NameGlutenvrije bloem 1000 gram removePsyllium husk 50 gram removeDroge korrelgist 11g removeBoekweitmeel 1000 gram removeLijnzaad 250 gram removeHavervlokken 300 gram remove
Image
SKU12060919058101
Rating
Price4,491,690,704,991,091,79
Stock

991 op voorraad

826 op voorraad

813 op voorraad

832 op voorraad

914 op voorraad

Availability991 op voorraad826 op voorraad813 op voorraad832 op voorraad914 op voorraad
Add to cart

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Description
Content

Psyllium husk (ook wel bekend als 'vlozaad' of 'fiber husk') is een fijngemalen glutenvrije broodverbeteraar dat de eigenschap heeft veel water op te kunnen nemen. Bij het bakken van brood zorgt het ervoor dat de ingrediënten één geheel vormen en dat het brood minder droog wordt. Het is 100% natuurlijk, rijk aan vezels en heeft een goede werking op de stoelgang


Koel en droog bewaren.


Dit product kunt u gebruiken bij onze glutenvrije teff broodmixen.

Droge korrelgist voor het bakken van een mooi glutenvrij brood.

Koel en droog bewaren.



Boekweitmeel is een glutenvrij meel dat boordevol eiwitten en vitaminen zit. U kunt met boekweitmeel de heerlijkste glutenvrije dingen bereiden, van pannenkoeken en wafels tot koekjes en brood. Boekweitmeel is ook goed te gebruiken in combinatie met onze teff producten!

Koel en droog bewaren.


Voedingswaarde-analyse per 100g // 1516 KJ, 362 kcal
Samenstelling: 100% boekweitmeel
vetten 2,7 g
- waarvan verzadigd 0,5 g
koolhydraten 69,9 g
- waarvan suikers 2,0 g
vezels 5,6 g
eiwitten 10,8 g
<p>Lijnzaad is rijk aan vezels en omega 3. D...

De dag beginnen met havermout is lekker, makkelijk en gezond.
Doe er teffvlokken bij en maak uw ontbijt extra gezond!


RECEPT Havermoutpap met teffvlokken
Ingrediënten:
- ½ kop havermout
- 5 in stukjes gehakte cashewnoten
- 3 in stukjes gesneden dadels
- 3 eetlepels teffvlokken
- amandelmelk
- frambozen en/of blauwe bessen
- chiazaad
- kokosrasp

Bereiding:
Week de avond van tevoren de havermout, cashewnoten en dadels in de amandelmelk. Voeg de volgende ochtend de 3 eetlepels teffvlokken toe. Als het te dik is, verdun het met wat amandelmelk of yoghurt. Pureer een aantal frambozen en/of blauwe bessen en doe er wat chiazaad doorheen. Doe dit bij de havermoutpap en strooi er wat kokosrasp over. En voor de lekkerbekken nog wat geraspte pure chocolade!
Eet smakelijk!


Voedingswaarde-analyse per 100g // 1595 KJ, 380 kcal
Samenstelling: glutenvrije havermout
vetten 7 g
- waarvan verzadigd 1 g
- waarvan meervoudig onverzadigd 3 g
- waarvan enkelvoudig onverzadigd 3 g
koolhydraten 62 g
- waarvan suikers 4,5 g
vezels 7 g
eiwitten 13,1 g
vitamine B1 0,6 mg
vitamine B2 0,05 mg
vitamine B6 0,12 mg
vitamine B11 45 mg
calcium 70 mg
ijzer 4 mg
magnesium 120 mg
fosfor 400 mg
kalium 320 mg
zink 15 mg
natrium 5 mg
koper 0,2 mg
water 9,4 mg
WeightN/BN/BN/BN/BN/BN/B
DimensionsN/BN/BN/BN/BN/BN/B
Additional information