Teff koekjesmix 375 gram

3,96

998 op voorraad

Artikelnummer: 96 Categorieën: ,

Beschrijving

Met deze koekjesmix geniet u van overheerlijke gezonde en glutenvrije teffkoekjes! 


RECEPT
Ingrediënten:
– 125 gr koekjesmix
– 50 gr harde boter
– ± 40 ml water

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180ºC. Schaaf de boter door de mix. Voeg water toe en maak er een stevig deeg van. Rol het deeg uit tot ca. 3 mm dikte. Steek hier vormpjes uit. (voor kerst b.v. kerstboompjes) Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak de koekjes in het midden van de oven in 15-20 min gaar. 

Maak er bijvoorbeeld paaskoekjes van door ze b.v. te bestrijken met een laagje wit glazuur en gele en rode versiering( Dr. oetker).


Voedingswaarde-analyse per 100g // 1516 KJ, 362 kcal
Samenstelling: 50% teffmeel, 50% rijstebloem,
kokosbloemsuiker, xanthaangom
vetten 1,4 g
– waarvan verzadigd 0,5 g
koolhydraten 77 g
– waarvan suikers 56 g
eiwitten 8,6 g

Quick Comparison

SettingsTeff koekjesmix 375 gram removeDroge korrelgist 11g removeLijnzaad 250 gram removeAmandelmeel 500 gram removePsyllium husk 50 gram removeTeff sportrepen mix 250 gram remove
NameTeff koekjesmix 375 gram removeDroge korrelgist 11g removeLijnzaad 250 gram removeAmandelmeel 500 gram removePsyllium husk 50 gram removeTeff sportrepen mix 250 gram remove
Image
SKU969158976099
Rating
Price3,960,701,097,631,696,84
Stock

998 op voorraad

813 op voorraad

991 op voorraad

826 op voorraad

993 op voorraad

Availability998 op voorraad813 op voorraad991 op voorraad826 op voorraad993 op voorraad
Add to cart

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Description
Content

Met deze koekjesmix geniet u van overheerlijke gezonde en glutenvrije teffkoekjes! 


RECEPT
Ingrediënten:
- 125 gr koekjesmix
- 50 gr harde boter
- ± 40 ml water

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180ºC. Schaaf de boter door de mix. Voeg water toe en maak er een stevig deeg van. Rol het deeg uit tot ca. 3 mm dikte. Steek hier vormpjes uit. (voor kerst b.v. kerstboompjes) Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak de koekjes in het midden van de oven in 15-20 min gaar. 

Maak er bijvoorbeeld paaskoekjes van door ze b.v. te bestrijken met een laagje wit glazuur en gele en rode versiering( Dr. oetker).
Voedingswaarde-analyse per 100g // 1516 KJ, 362 kcal
Samenstelling: 50% teffmeel, 50% rijstebloem,
kokosbloemsuiker, xanthaangom
vetten 1,4 g
- waarvan verzadigd 0,5 g
koolhydraten 77 g
- waarvan suikers 56 g
eiwitten 8,6 g

Droge korrelgist voor het bakken van een mooi glutenvrij brood.

Koel en droog bewaren.

<p>Lijnzaad is rijk aan vezels en omega 3. D...

Amandelmeel is een heerlijk en gezond glutenvrij meel gemaakt van gemalen amandelen waarmee u de lekkerste recepten kunt bereiden.
Combineer het ook eens met teffmeel, rijstebloem of boekweitmeel!


Voedingswaarde-analyse per 100g // 2548 KJ, 609 kcal
Samenstelling: 100% amandelmeel
vetten 52 g
- waarvan verzadigd 3,8 g
- waarvan enkelvoudig onverzadigd 34,5 g
- waarvan meervoudig onverzadigd 12 g
koolhydraten 10,4 g
- waarvan suikers 3,1 g
vezels 10,6 g
eiwitten 19,5 g

Psyllium husk (ook wel bekend als 'vlozaad' of 'fiber husk') is een fijngemalen glutenvrije broodverbeteraar dat de eigenschap heeft veel water op te kunnen nemen. Bij het bakken van brood zorgt het ervoor dat de ingrediënten één geheel vormen en dat het brood minder droog wordt. Het is 100% natuurlijk, rijk aan vezels en heeft een goede werking op de stoelgang


Koel en droog bewaren.


Dit product kunt u gebruiken bij onze glutenvrije teff broodmixen.

Maak in een "handomdraai" 10 heerlijke en gezonde teff sportrepen.

Boordevol goede zaden, vruchten, noten en langzame koolhydraten
 die er voor zorgen dat de energie langzaam aan het lichaam wordt afgegeven
Een goed tussendoortje.

Ook ideaal voor of na het sporten!

Geschikt voor een glutenvrij dieet!


RECEPT: 
Ingrediënten:
- 250 g teff-sportrepenmix
- 75 g roomboter of kokosvet
- 65 cc water

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 150°C.
Smelt de roomboter en meng  door de mix.
Voeg 65 cc water toe
Leg bakpapier op een bakplaat en maak een koek van ½ cm dik.
Laat dit 5 minuten rusten.
Bak de koek in het midden van de oven gedurende 40 min.op 150 graden.
Snij de koek direct in 10 repen als het uit de oven komt.

.


Voedingswaarde-analyse per 100g // 4179 KJ, 1241 kcal

Samenstelling: teff, glutenvrij havermout zonnebloempitten, pompoenpitten, pijnboompitten, walnoten,cranberry's, lijnzaad,kokosbloemsuiker,
vetten 76,6g
- waarvan verzadigd 6,6g
koolhydraten 92,2g
vezels 7,3g
eiwitten 33,5g
zout 0mg
WeightN/BN/BN/BN/BN/BN/B
DimensionsN/BN/BN/BN/BN/BN/B
Additional information