Teff koekjesmix 375 gram

3,96

998 op voorraad

Artikelnummer: 96 Categorieën: ,

Beschrijving

Met deze koekjesmix geniet u van overheerlijke gezonde en glutenvrije teffkoekjes! 


RECEPT
Ingrediënten:
– 125 gr koekjesmix
– 50 gr harde boter
– ± 40 ml water

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180ºC. Schaaf de boter door de mix. Voeg water toe en maak er een stevig deeg van. Rol het deeg uit tot ca. 3 mm dikte. Steek hier vormpjes uit. (voor kerst b.v. kerstboompjes) Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak de koekjes in het midden van de oven in 15-20 min gaar. 

Maak er bijvoorbeeld paaskoekjes van door ze b.v. te bestrijken met een laagje wit glazuur en gele en rode versiering( Dr. oetker).


Voedingswaarde-analyse per 100g // 1516 KJ, 362 kcal
Samenstelling: 50% teffmeel, 50% rijstebloem,
kokosbloemsuiker, xanthaangom
vetten 1,4 g
– waarvan verzadigd 0,5 g
koolhydraten 77 g
– waarvan suikers 56 g
eiwitten 8,6 g

Quick Comparison

SettingsTeff koekjesmix 375 gram removeLijnzaad 250 gram removeXanthaangom 50 gram removeTeff sportrepen mix 250 gram removeTeffkorrel wit 5kg removeDroge korrelgist 11g remove
NameTeff koekjesmix 375 gram removeLijnzaad 250 gram removeXanthaangom 50 gram removeTeff sportrepen mix 250 gram removeTeffkorrel wit 5kg removeDroge korrelgist 11g remove
Image
SKU965887998591
Rating
Price3,961,092,106,8421,100,70
Stock

998 op voorraad

845 op voorraad

994 op voorraad

992 op voorraad

813 op voorraad

Availability998 op voorraad845 op voorraad994 op voorraad992 op voorraad813 op voorraad
Add to cart

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Description
Content

Met deze koekjesmix geniet u van overheerlijke gezonde en glutenvrije teffkoekjes! 


RECEPT
Ingrediënten:
- 125 gr koekjesmix
- 50 gr harde boter
- ± 40 ml water

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180ºC. Schaaf de boter door de mix. Voeg water toe en maak er een stevig deeg van. Rol het deeg uit tot ca. 3 mm dikte. Steek hier vormpjes uit. (voor kerst b.v. kerstboompjes) Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak de koekjes in het midden van de oven in 15-20 min gaar. 

Maak er bijvoorbeeld paaskoekjes van door ze b.v. te bestrijken met een laagje wit glazuur en gele en rode versiering( Dr. oetker).
Voedingswaarde-analyse per 100g // 1516 KJ, 362 kcal
Samenstelling: 50% teffmeel, 50% rijstebloem,
kokosbloemsuiker, xanthaangom
vetten 1,4 g
- waarvan verzadigd 0,5 g
koolhydraten 77 g
- waarvan suikers 56 g
eiwitten 8,6 g

<p>Lijnzaad is rijk aan vezels en omega 3. D...

Xanthaangom is een broodverbeteraar dat elasticiteit en viscositeit geeft aan brood. Het verbetert de structuur en zorgt ervoor dat het minder kruimelig wordt. Het is 100% natuurlijk en glutenvrij. 


Koel en droog bewaren.


Dit product kunt u gebruiken bij onze glutenvrije teff broodmixen.

Maak in een "handomdraai" 10 heerlijke en gezonde teff sportrepen.

Boordevol goede zaden, vruchten, noten en langzame koolhydraten
 die er voor zorgen dat de energie langzaam aan het lichaam wordt afgegeven
Een goed tussendoortje.

Ook ideaal voor of na het sporten!

Geschikt voor een glutenvrij dieet!


RECEPT: 
Ingrediënten:
- 250 g teff-sportrepenmix
- 75 g roomboter of kokosvet
- 65 cc water

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 150°C.
Smelt de roomboter en meng  door de mix.
Voeg 65 cc water toe
Leg bakpapier op een bakplaat en maak een koek van ½ cm dik.
Laat dit 5 minuten rusten.
Bak de koek in het midden van de oven gedurende 40 min.op 150 graden.
Snij de koek direct in 10 repen als het uit de oven komt.

.


Voedingswaarde-analyse per 100g // 4179 KJ, 1241 kcal

Samenstelling: teff, glutenvrij havermout zonnebloempitten, pompoenpitten, pijnboompitten, walnoten,cranberry's, lijnzaad,kokosbloemsuiker,
vetten 76,6g
- waarvan verzadigd 6,6g
koolhydraten 92,2g
vezels 7,3g
eiwitten 33,5g
zout 0mg
<p>Witte teffkorrel zit boordevol vezels, vi...

Droge korrelgist voor het bakken van een mooi glutenvrij brood.

Koel en droog bewaren.

WeightN/BN/BN/BN/BN/BN/B
DimensionsN/BN/BN/BN/BN/BN/B
Additional information