Beschrijving
Maak in een “handomdraai” 10 heerlijke en gezonde teff sportrepen.
Boordevol goede zaden, vruchten, noten en langzame koolhydraten
die er voor zorgen dat de energie langzaam aan het lichaam wordt afgegeven
Een goed tussendoortje.
Ook ideaal voor of na het sporten!
Geschikt voor een glutenvrij dieet!
RECEPT:
Ingrediënten:
– 250 g teff-sportrepenmix
– 75 g roomboter of kokosvet
– 65 cc water
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 150°C.
Smelt de roomboter en meng door de mix.
Voeg 65 cc water toe
Leg bakpapier op een bakplaat en maak een koek van ½ cm dik.
Laat dit 5 minuten rusten.
Bak de koek in het midden van de oven gedurende 40 min.op 150 graden.
Snij de koek direct in 10 repen als het uit de oven komt.
.
Voedingswaarde-analyse per 100g // 4179 KJ, 1241 kcal
Samenstelling: teff, glutenvrij havermout zonnebloempitten, pompoenpitten, pijnboompitten, walnoten,cranberry’s, lijnzaad,kokosbloemsuiker, |
|
vetten | 76,6g |
– waarvan verzadigd | 6,6g |
koolhydraten | 92,2g |
vezels | 7,3g |
eiwitten | 33,5g |
zout | 0mg |