Content | Xanthaangom is een broodverbeteraar dat elasticiteit en viscositeit geeft aan brood. Het verbetert de structuur en zorgt ervoor dat het minder kruimelig wordt. Het is 100% natuurlijk en glutenvrij.
Koel en droog bewaren. Dit product kunt u gebruiken bij onze glutenvrije teff broodmixen.
| Psyllium husk (ook wel bekend als 'vlozaad' of 'fiber husk') is een fijngemalen glutenvrije broodverbeteraar dat de eigenschap heeft veel water op te kunnen nemen. Bij het bakken van brood zorgt het ervoor dat de ingrediënten één geheel vormen en dat het brood minder droog wordt. Het is 100% natuurlijk, rijk aan vezels en heeft een goede werking op de stoelgang
Koel en droog bewaren.
Dit product kunt u gebruiken bij onze glutenvrije teff broodmixen.
| Amandelmeel is een heerlijk en gezond glutenvrij meel gemaakt van gemalen amandelen waarmee u de lekkerste recepten kunt bereiden. Combineer het ook eens met teffmeel, rijstebloem of boekweitmeel!
Voedingswaarde-analyse per 100g // 2548 KJ, 609 kcal
Samenstelling: 100% amandelmeel |
|
vetten |
52 g |
- waarvan verzadigd |
3,8 g |
- waarvan enkelvoudig onverzadigd |
34,5 g |
- waarvan meervoudig onverzadigd |
12 g |
koolhydraten |
10,4 g |
- waarvan suikers |
3,1 g |
vezels |
10,6 g |
eiwitten |
19,5 g |
| Maak in een "handomdraai" 10 heerlijke en gezonde teff sportrepen.
Boordevol goede zaden, vruchten, noten en langzame koolhydraten die er voor zorgen dat de energie langzaam aan het lichaam wordt afgegeven Een goed tussendoortje. Ook ideaal voor of na het sporten!
Geschikt voor een glutenvrij dieet!
RECEPT:
Ingrediënten:
- 250 g teff-sportrepenmix - 75 g roomboter of kokosvet - 65 cc water
Bereiding: Verwarm de oven voor op 150°C. Smelt de roomboter en meng door de mix. Voeg 65 cc water toe Leg bakpapier op een bakplaat en maak een koek van ½ cm dik. Laat dit 5 minuten rusten. Bak de koek in het midden van de oven gedurende 40 min.op 150 graden. Snij de koek direct in 10 repen als het uit de oven komt. .
Voedingswaarde-analyse per 100g // 4179 KJ, 1241 kcal
Samenstelling: teff, glutenvrij havermout zonnebloempitten,
pompoenpitten, pijnboompitten, walnoten,cranberry's, lijnzaad,kokosbloemsuiker, |
|
vetten |
76,6g |
- waarvan verzadigd |
6,6g |
koolhydraten |
92,2g |
vezels |
7,3g |
eiwitten |
33,5g |
zout |
0mg |
| <p>Lijnzaad is rijk aan vezels en omega 3. D... | Gedroogde cranberry's zijn lekker en gezond! Ze zitten niet alleen boordevol vitaminen en antioxidanten maar ondersteunen ook een gezonde blaaswerking!
Onze cranberry's zijn gedroogd, matig gezoet en heerlijk sappig. Ze zijn erg lekker om samen met teffvlokken door de yoghurt te doen of om toe te voegen aan uw zelfgemaakte glutenvrije teffbrood of gebak. Ook kunt u er een heerlijke saus van maken of de cranberry's combineren met opgebakken pompoenpitten of andere nootjes en ze over een salade strooien. En natuurlijk zijn ze ook lekker gewoon als tussendoortje! Koel en droog bewaren.
Voedingswaarde-analyse per 100g // 1481 KJ, 353 kcal
Samenstelling: gedroogde cranberry's, rietsuiker
|
|
vetten |
0 g |
- waarvan verzadigd |
0 g |
- waarvan meervoudig onverzadigd |
0 g |
- waarvan enkelvoudig onverzadigd |
0 g |
koolhydraten |
83,5 g |
- waarvan suikers |
75 g |
vezels |
5.2 g |
eiwitten |
1.2 g |
vitamine B2 |
0.02 mg |
vitamine B6 |
0.04 mg |
vitamine C |
0.2 mg |
natrium |
3 mg |
kalium |
40 mg |
calcium |
10 mg |
fosfor |
8 mg |
ijzer |
0.5 mg |
magnesium |
5.2 mg |
koper |
0.08 mg |
zink |
0.12 mg |
water |
9.1 g |
cholesterol |
0 mg |
|