Teff witte broodmix 20 kg

129,80

996 op voorraad

Artikelnummer: 73 Categorieën: ,

Beschrijving

De glutenvrije witte broodmix van Teffcentre bestaat voor maar liefst 35% uit glutenvrij natuurlijk teffmeel. Met deze mix bakt u in uw eigen keuken een heerlijk teffbrood! Hoewel ‘wit’ de suggestie opwekt ongezonder te zijn dan ‘bruin’ is dat bij teff niet het geval. Ook onze witte broodmix is volkoren en hartstikke gezond!

Koel en droog bewaren.


RECEPT

Ingrediënten: (alles op kamertemperatuur)
– 500 g teff witte broodmix 
– 380 ml water( indien nodig aanvullen tot 410 ml) 
– 6 g korrelgist voor oven
– 4 g korrelgist voor broodbakmachine
– 40 ml/g olijfolie of roomboter    
– 2 middelgrote eieren  
– 1 afgestreken el kokosbloesem-, palm- of rietsuiker
– evt. 1 vitamine C bruistablet

Oven:
Verwarm de oven voor op 50°C . Doe de witte broodmix in een kom en roer alle ingrediënten behalve het water erdoor. Voeg daarna het water toe + evt. vit. C tablet. Meng het beslag 5 minuten goed door totdat het dik vloeibaar is; voeg zo nodig water toe. Doe het beslag in een vorm (gebruik bakpapier of vet de bakvorm in met boter of olie) en laat het 60 minuten lang in het midden van de oven rijzen. Bak het vervolgens 40 minuten lang af op 230°C. De oven niet openen tijdens het gebruik. Laat het brood afkoelen voor het te snijden. 

Broodbakmachine:
Doe alle ingrediënten in het emmertje van de machine. Zet het emmertje in de broodbakmachine en stel die in op een glutenvrij programma. Open na 1 minuut mengen de machine en ga met een spatel langs de hoeken van het emmertje zodat alles goed wordt gemengd. Het beslag moet dik vloeibaar zijn; voeg zo nodig water toe. Laat het brood afkoelen voor het te snijden. 

Aanbevolen: Bewaar uw teffbrood in de diepvries om te voorkomen dat het uitdroogt. (Snij het brood vooraf in plakjes en doe er bakpapier tussen.) Doe het ’s ochtends even in de broodrooster en u heeft een heerlijk vers glutenvrij brood!

Heeft u vragen over het bakken met teff?
 U kunt ons altijd bellen of mailen voor handige tips !

EET SMAKELIJK!


Voedingswaarde-analyse per 100g // 1408 KJ, 337 kcal

Samenstelling: 35% teff, maiszetmeel, johannes-
broodpitmeel, broodzout

 
vetten 0,74 g
– waarvan verzadigd 0,25 g
– waarvan meerv. onverz. vet 0,27 g
– waarvan enkelv. onverz. vet 0,27 g
koolhydraten 70 g
– waarvan suikers 0 g
vezels 3,2 g
eiwitten 11 g
vitamine B1 0,19 mg
vitamine B2 0,02 mg
vitamine B3 0,34 mg
vitamine C 0,12 mg
natrium 57,9 mg
kalium 160 mg
calcium 56 mg
fosfor 135 mg
ijzer 2 mg
magnesium 70 mg
zink 1,8 mg
cholesterol 0 g
water 4,63 g
zout 0,5 g

Quick Comparison

SettingsTeff witte broodmix 20 kg removeTeff witte broodmix 5 kg removeTeff witte broodmix 10 kg removeTeff witte broodmix 1000 gram remove
NameTeff witte broodmix 20 kg removeTeff witte broodmix 5 kg removeTeff witte broodmix 10 kg removeTeff witte broodmix 1000 gram remove
Image
SKU73747151
Rating
Price129,8037,4569,907,99
Stock

996 op voorraad

814 op voorraad

975 op voorraad

818 op voorraad

Availability996 op voorraad814 op voorraad975 op voorraad818 op voorraad
Add to cart

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Description
Content

De glutenvrije witte broodmix van Teffcentre bestaat voor maar liefst 35% uit glutenvrij natuurlijk teffmeel. Met deze mix bakt u in uw eigen keuken een heerlijk teffbrood! Hoewel 'wit' de suggestie opwekt ongezonder te zijn dan 'bruin' is dat bij teff niet het geval. Ook onze witte broodmix is volkoren en hartstikke gezond!

Koel en droog bewaren.


RECEPT

Ingrediënten: (alles op kamertemperatuur)
– 500 g teff witte broodmix 
– 380 ml water( indien nodig aanvullen tot 410 ml) 
– 6 g korrelgist voor oven
– 4 g korrelgist voor broodbakmachine
– 40 ml/g olijfolie of roomboter    
– 2 middelgrote eieren  
– 1 afgestreken el kokosbloesem-, palm- of rietsuiker
- evt. 1 vitamine C bruistablet

Oven:
Verwarm de oven voor op 50°C . Doe de witte broodmix in een kom en roer alle ingrediënten behalve het water erdoor. Voeg daarna het water toe + evt. vit. C tablet. Meng het beslag 5 minuten goed door totdat het dik vloeibaar is; voeg zo nodig water toe. Doe het beslag in een vorm (gebruik bakpapier of vet de bakvorm in met boter of olie) en laat het 60 minuten lang in het midden van de oven rijzen. Bak het vervolgens 40 minuten lang af op 230°C. De oven niet openen tijdens het gebruik. Laat het brood afkoelen voor het te snijden. 

Broodbakmachine:
Doe alle ingrediënten in het emmertje van de machine. Zet het emmertje in de broodbakmachine en stel die in op een glutenvrij programma. Open na 1 minuut mengen de machine en ga met een spatel langs de hoeken van het emmertje zodat alles goed wordt gemengd. Het beslag moet dik vloeibaar zijn; voeg zo nodig water toe. Laat het brood afkoelen voor het te snijden. 

Aanbevolen: Bewaar uw teffbrood in de diepvries om te voorkomen dat het uitdroogt. (Snij het brood vooraf in plakjes en doe er bakpapier tussen.) Doe het 's ochtends even in de broodrooster en u heeft een heerlijk vers glutenvrij brood!

Heeft u vragen over het bakken met teff?
 U kunt ons altijd bellen of mailen voor handige tips !

EET SMAKELIJK!


Voedingswaarde-analyse per 100g // 1408 KJ, 337 kcal

Samenstelling: 35% teff, maiszetmeel, johannes-
broodpitmeel, broodzout

 
vetten 0,74 g
- waarvan verzadigd 0,25 g
- waarvan meerv. onverz. vet 0,27 g
- waarvan enkelv. onverz. vet 0,27 g
koolhydraten 70 g
- waarvan suikers 0 g
vezels 3,2 g
eiwitten 11 g
vitamine B1 0,19 mg
vitamine B2 0,02 mg
vitamine B3 0,34 mg
vitamine C 0,12 mg
natrium 57,9 mg
kalium 160 mg
calcium 56 mg
fosfor 135 mg
ijzer 2 mg
magnesium 70 mg
zink 1,8 mg
cholesterol 0 g
water 4,63 g
zout 0,5 g


De glutenvrije witte broodmix van Teffcentre bestaat voor maar liefst 35% uit glutenvrij natuurlijk teffmeel. Met deze mix bakt u in uw eigen keuken een heerlijk teffbrood! Hoewel 'wit' de suggestie opwekt ongezonder te zijn dan 'bruin' is dat bij teff niet het geval. Ook onze witte broodmix is volkoren en hartstikke gezond!

Koel en droog bewaren.


RECEPT Ingrediënten: (alles op kamertemperatuur) – 500 g teff wi(indien nodig aanvullen tot 410 ml) – 6 g korrelgist voor oven – 4 g korrelgist voor broodbakmachine – 40 ml/g olijfolie of roomboter – 2 middelgrote eieren – 1 afgestreken el kokosbloesem-, palm- of rietsuiker - 1 vitamine C bruistablet Oven: Verwarm de oven voor op 50°C . Doe de witte broodmix in een kom en roer alle ingrediënten behalve het water erdoor. Voeg daarna het water toe + evt. vit. C tablet. Meng het beslag 5 minuten goed door totdat het dik vloeibaar is; voeg zo nodig water toe. Doe het beslag in een vorm (gebruik bakpapier of vet de bakvorm in met boter of olie) en laat het 60 minuten lang in het midden van de oven rijzen. Bak het vervolgens 40 minuten lang af op 230°C. De oven niet openen tijdens het gebruik. Laat het brood afkoelen voor het te snijden. Broodbakmachine: Doe alle ingrediënten in het emmertje van de machine. Zet het emmertje in de broodbakmachine en stel die in op een glutenvrij programma. Open na 1 minuut mengen de machine en ga met een spatel langs de hoeken van het emmertje zodat alles goed wordt gemengd. Het beslag moet dik vloeibaar zijn; voeg zo nodig water toe. Laat het brood afkoelen voor het te snijden. Aanbevolen: Bewaar uw teffbrood in de diepvries om te voorkomen dat het uitdroogt. (Snij het brood vooraf in plakjes en doe er bakpapier tussen.) Doe het 's ochtends even in de broodrooster en u heeft een heerlijk vers glutenvrij brood!

EET SMAKELIJK!


 
Voedingswaarde-analyse per 100g // 1408 KJ, 337 kcal
Samenstelling: 35% teff, maiszetmeel, johannes- broodpitmeel, broodzout
vetten 0,74 g
- waarvan verzadigd 0,25 g
- waarvan meerv. onverz. vet 0,27 g
- waarvan enkelv. onverz. vet 0,27 g
koolhydraten 70 g
- waarvan suikers 0 g
vezels 3,2 g
eiwitten 11 g
vitamine B1 0,19 mg
vitamine B2 0,02 mg
vitamine B3 0,34 mg
vitamine C 0,12 mg
natrium 57,9 mg
kalium 160 mg
calcium 56 mg
fosfor 135 mg
ijzer 2 mg
magnesium 70 mg
zink 1,8 mg
cholesterol 0 g
water 4,63 g
zout 0,5 g

De glutenvrije witte broodmix van Teffcentre bestaat voor maar liefst 35% uit glutenvrij natuurlijk teffmeel. Met deze mix bakt u in uw eigen keuken een heerlijk teffbrood! Hoewel 'wit' de suggestie opwekt ongezonder te zijn dan 'bruin' is dat bij teff niet het geval. Ook onze witte broodmix is volkoren en hartstikke gezond!

Koel en droog bewaren.


RECEPT

Ingrediënten: (alles op kamertemperatuur)
– 500 g teff witte broodmix 
– 380 ml water( indien nodig aanvullen tot 410 ml) 
– 6 g korrelgist voor oven
– 4 g korrelgist voor broodbakmachine
– 40 ml/g olijfolie of roomboter    
– 2 middelgrote eieren  
– 1 afgestreken el kokosbloesem-, palm- of rietsuiker
- evt. 1 vitamine C bruistablet

Oven:
Verwarm de oven voor op 50°C . Doe de witte broodmix in een kom en roer alle ingrediënten behalve het water erdoor. Voeg daarna het water toe + evt. vit. C tablet. Meng het beslag 5 minuten goed door totdat het dik vloeibaar is; voeg zo nodig water toe. Doe het beslag in een vorm (gebruik bakpapier of vet de bakvorm in met boter of olie) en laat het 60 minuten lang in het midden van de oven rijzen. Bak het vervolgens 40 minuten lang af op 230°C. De oven niet openen tijdens het gebruik. Laat het brood afkoelen voor het te snijden. 

Broodbakmachine:
Doe alle ingrediënten in het emmertje van de machine. Zet het emmertje in de broodbakmachine en stel die in op een glutenvrij programma. Open na 1 minuut mengen de machine en ga met een spatel langs de hoeken van het emmertje zodat alles goed wordt gemengd. Het beslag moet dik vloeibaar zijn; voeg zo nodig water toe. Laat het brood afkoelen voor het te snijden. 

Aanbevolen: Bewaar uw teffbrood in de diepvries om te voorkomen dat het uitdroogt. (Snij het brood vooraf in plakjes en doe er bakpapier tussen.) Doe het 's ochtends even in de broodrooster en u heeft een heerlijk vers glutenvrij brood!

Heeft u vragen over het bakken met teff?
 U kunt ons altijd bellen of mailen voor handige tips !

EET SMAKELIJK!


Voedingswaarde-analyse per 100g // 1408 KJ, 337 kcal

Samenstelling: 35% teff, maiszetmeel, johannes-
broodpitmeel, broodzout

 
vetten 0,74 g
- waarvan verzadigd 0,25 g
- waarvan meerv. onverz. vet 0,27 g
- waarvan enkelv. onverz. vet 0,27 g
koolhydraten 70 g
- waarvan suikers 0 g
vezels 3,2 g
eiwitten 11 g
vitamine B1 0,19 mg
vitamine B2 0,02 mg
vitamine B3 0,34 mg
vitamine C 0,12 mg
natrium 57,9 mg
kalium 160 mg
calcium 56 mg
fosfor 135 mg
ijzer 2 mg
magnesium 70 mg
zink 1,8 mg
cholesterol 0 g
water 4,63 g
zout 0,5 g


De glutenvrije witte broodmix van Teffcentre bestaat voor maar liefst 35% uit glutenvrij natuurlijk teffmeel. Met deze mix bakt u in uw eigen keuken een heerlijk teffbrood! Hoewel 'wit' de suggestie opwekt ongezonder te zijn dan 'bruin' is dat bij teff niet het geval. Ook onze witte broodmix is volkoren en hartstikke gezond! Bak een heerlijk kerstbrood; voeg walnoten, cranberry,s  en spijs( naar keus) toe. Koel en droog bewaren.
RECEPT Ingrediënten: (alles op kamertemperatuur) – 500 g teff witte broodmix – 380 ml water( indien nodig aanvullen tot 450 ml) – 6 g korrelgist voor oven – 4 g korrelgist voor broodbakmachine – 40 ml/g olijfolie of roomboter – 2 middelgrote eieren – 1 afgestreken el kokosbloesem-, palm- of rietsuiker - evt. 1 vitamine C( bruis)tablet 1000 mg. Oven: Verwarm de oven voor op 50°C . Doe de witte broodmix in een kom en roer alle ingrediënten behalve het water erdoor. Voeg daarna het water toe + evt. vitamine C tablet. Meng het beslag 5 minuten goed door totdat het dik vloeibaar is; voeg zo nodig water toe. Doe het beslag in een vorm (gebruik bakpapier of vet de bakvorm in met boter of olie) en laat het 60 minuten lang in het midden van de oven rijzen. Bak het vervolgens 40 minuten lang af op 230°C. De oven niet openen tijdens het gebruik. Laat het brood afkoelen voor het te snijden. Broodbakmachine: Doe alle ingrediënten in het emmertje van de machine. Zet het emmertje in de broodbakmachine en stel die in op een glutenvrij programma. Open na 1 minuut mengen de machine en ga met een spatel langs de hoeken van het emmertje zodat alles goed wordt gemengd. Het beslag moet dik vloeibaar zijn; voeg zo nodig water toe. Laat het brood afkoelen voor het te snijden. Aanbevolen: Bewaar uw teffbrood in de diepvries om te voorkomen dat het uitdroogt. (Snij het brood vooraf in plakjes en doe er bakpapier tussen.) Doe het 's ochtends even in de broodrooster en u heeft een heerlijk vers glutenvrij brood! Tip: Voeg 60 gram gesneden olijven toe en u heeft een lekker olijvenbroodje! Heeft u vragen over het bakken met teff? U kunt ons altijd bellen of mailen voor handige tips!

EET SMAKELIJK!


 
Voedingswaarde-analyse per 100g // 1408 KJ, 337 kcal
Samenstelling: 35% teff, maiszetmeel, johannes- broodpitmeel, broodzout
vetten 0,74 g
- waarvan verzadigd 0,25 g
- waarvan meerv. onverz. vet 0,27 g
- waarvan enkelv. onverz. vet 0,27 g
koolhydraten 70 g
- waarvan suikers 0 g
vezels 3,2 g
eiwitten 11 g
vitamine B1 0,19 mg
vitamine B2 0,02 mg
vitamine B3 0,34 mg
vitamine C 0,12 mg
natrium 57,9 mg
kalium 160 mg
calcium 56 mg
fosfor 135 mg
ijzer 2 mg
magnesium 70 mg
zink 1,8 mg
cholesterol 0 g
water 4,63 g
zout 0,5 g

WeightN/BN/BN/BN/B
DimensionsN/BN/BN/BN/B
Additional information