Teff sportrepen mix 250 gram

6,84

994 op voorraad

Beschrijving

Maak in een “handomdraai” 10 heerlijke en gezonde teff sportrepen.

Boordevol goede zaden, vruchten, noten en langzame koolhydraten
 die er voor zorgen dat de energie langzaam aan het lichaam wordt afgegeven
Een goed tussendoortje.

Ook ideaal voor of na het sporten!

Geschikt voor een glutenvrij dieet!


RECEPT: 

Ingrediënten:

– 250 g teff-sportrepenmix
– 75 g roomboter of kokosvet
– 65 cc water

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 150°C.
Smelt de roomboter en meng  door de mix.
Voeg 65 cc water toe
Leg bakpapier op een bakplaat en maak een koek van ½ cm dik.
Laat dit 5 minuten rusten.
Bak de koek in het midden van de oven gedurende 40 min.op 150 graden.
Snij de koek direct in 10 repen als het uit de oven komt.

.



Voedingswaarde-analyse per 100g // 4179 KJ, 1241 kcal

Samenstelling: teff, glutenvrij havermout zonnebloempitten,
pompoenpitten, pijnboompitten, walnoten,cranberry’s, lijnzaad,kokosbloemsuiker,
vetten 76,6g
– waarvan verzadigd 6,6g
koolhydraten 92,2g
vezels 7,3g
eiwitten 33,5g
zout 0mg

Quick Comparison

SettingsTeff sportrepen mix 250 gram removeTeff pizzamix 450 gram remove Teff-rijst cakemix 400 gram                     ... removeTeff pizzamix 1000 gram removeBoekweitmeel 1000 gram removePsyllium husk 50 gram remove
NameTeff sportrepen mix 250 gram removeTeff pizzamix 450 gram remove Teff-rijst cakemix 400 gram                     ... removeTeff pizzamix 1000 gram removeBoekweitmeel 1000 gram removePsyllium husk 50 gram remove
Image
SKU99113105599060
Rating
Price6,842,654,795,294,991,69
Stock

994 op voorraad

963 op voorraad

995 op voorraad

966 op voorraad

832 op voorraad

826 op voorraad

Availability994 op voorraad963 op voorraad995 op voorraad966 op voorraad832 op voorraad826 op voorraad
Add to cart

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Description
Content

Maak in een "handomdraai" 10 heerlijke en gezonde teff sportrepen.

Boordevol goede zaden, vruchten, noten en langzame koolhydraten
 die er voor zorgen dat de energie langzaam aan het lichaam wordt afgegeven
Een goed tussendoortje.

Ook ideaal voor of na het sporten!

Geschikt voor een glutenvrij dieet!


RECEPT: 
Ingrediënten:
- 250 g teff-sportrepenmix
- 75 g roomboter of kokosvet
- 65 cc water

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 150°C.
Smelt de roomboter en meng  door de mix.
Voeg 65 cc water toe
Leg bakpapier op een bakplaat en maak een koek van ½ cm dik.
Laat dit 5 minuten rusten.
Bak de koek in het midden van de oven gedurende 40 min.op 150 graden.
Snij de koek direct in 10 repen als het uit de oven komt.

.


Voedingswaarde-analyse per 100g // 4179 KJ, 1241 kcal

Samenstelling: teff, glutenvrij havermout zonnebloempitten, pompoenpitten, pijnboompitten, walnoten,cranberry's, lijnzaad,kokosbloemsuiker,
vetten 76,6g
- waarvan verzadigd 6,6g
koolhydraten 92,2g
vezels 7,3g
eiwitten 33,5g
zout 0mg

Met de pizzamix van Teffcentre bakt u zelf gemakkelijk een verse glutenvrije pizzabodem. Door de toevoeging van teffmeel is het 100% glutenvrij en zit het vol vezels, vitaminen en mineralen. Gezond en lekker!

Koel en droog bewaren


RECEPT PIZZABODEM

Ingrediënten

- 225 g teffcentre pizzamix
- 100 ml lauw  water 
- 18 g roomboter( gesmolten) of olijfolie
- 4 g korrelgist
- 2 middelgrote eieren
- toppings naar voorkeur( tomatenpuree,salami,kaas, vis enz.

Bereiding
 Verwarm de oven een half uur voor op 250C

Los het gist op in het lauwe water. Voeg de rest van de ingrediënten toe. Mix dit 1 min. goed door elkaar en mix dan 5 min. op de hoogste snelheid. Olie de bakplaat in en verdeel het deeg in een mooie ronding van +/- 1 cm hoog met een in olie gedompelde lepel. Bedek de pizza met ingrediënten naar keuze. Laat de pizza 10 min. staan Bak de pizza in 12 minuten gaar in het midden van de oven op 250°C.(wanneer mogelijk meer onderwarmte dan bovenwarmte)

EET SMAKELIJK!


Voedingswaarde-analyse per 100g // 1408 KJ, 337 kcal

Samenstelling: 35% teff, maïszetmeel, johannes-
broodpitmeel, broodzout

 
vetten 0,81 g
- waarvan verzadigd 0,27 g
- waarvan meerv. onverz. vet 0,27 g
- waarvan enkelv. onverz. vet 0,27 g
koolhydraten 74,86g
- waarvan suikers 0 g
vezels 3,2 g
eiwitten 4,72 g
vitamine B1 0,19 mg
vitamine B2 0,02 mg
vitamine B3 0,34 mg
vitamine C 0,12 mg
natrium 57,9 mg
kalium 176,4 mg
calcium 61,7 mg
fosfor 148,6 mg
ijzer 2,08 mg
magnesium 81,2 mg
zink 1,97 mg
cholesterol 0 g
water 4,63 g

Onze teff-rijst cakemix 

U kunt er twee heerlijke cakes mee bakken; een "gewone" cake of één extra gevuld met walnoot en cranberry's.

Er is 20 gram psylliumhusk aan de verpakking toegevoegd.


                                                        

Voedingswaarde-analyse per 100g // 1395 KJ, 334 kcal

 

Samenstelling: 50% teffmeel, rijstebloem        

vetten

1.05 g

- waarvan verzadigd

0.35 g

- waarvan meerv. onverz. vet

0.35 g

- waarvan enkelv. onverz. vet.

0.35 g

koolhydraten

71.5 g

- waarvan suikers

0 g

vezels

4, g

eiwitten

6.19 g

vitamine B1

0.25 mg

vitamine B2

0.3 mg

vitamine B3

0.45 mg

vitamine C

0.15 mg

natrium

2.5 mg

calcium

80 mg

ijzer

2.7 mg

magnesium

100 mg

fosfor

192.5 mg

kalium

228.5 mg

zink

2.55 mg

cholesterol

0 mg

water

6 g


Met de pizzamix van Teffcentre bakt u zelf gemakkelijk een verse glutenvrije pizzabodem. Door de toevoeging van teffmeel is het 100% glutenvrij en zit het vol vezels, vitaminen en mineralen. Gezond en lekker!

Ook in een verpakking van 450 gram verkrijgbaar.

Koel en droog bewaren


RECEPT PIZZABODEM

Ingrediënten

- 225 g teffcentre pizzamix
- 100 ml lauw  water 
- 18 g roomboter( gesmolten) of olijfolie
- 4 g korrelgist
- 2 middelgrote eieren
- toppings naar voorkeur( tomatenpuree,salami,kaas, vis enz.

Bereiding
 Verwarm de oven een half uur voor op 250C

Los het gist op in het lauwe water. Voeg de rest van de ingrediënten toe. Mix dit 1 min. goed door elkaar en mix dan 5 min. op de hoogste snelheid. Olie de bakplaat in en verdeel het deeg in een mooie ronding van +/- 1 cm hoog met een in olie gedompelde lepel. Bedek de pizza met ingrediënten naar keuze. Laat de pizza 10 min. staan Bak de pizza in 12 minuten gaar in het midden van de oven op 250°C.(wanneer mogelijk meer onderwarmte dan bovenwarmte)

EET SMAKELIJK!


Voedingswaarde-analyse per 100g // 1408 KJ, 337 kcal

Samenstelling: 35% teff, maïszetmeel, johannes-
broodpitmeel, broodzout

 
vetten 0,81 g
- waarvan verzadigd 0,27 g
- waarvan meerv. onverz. vet 0,27 g
- waarvan enkelv. onverz. vet 0,27 g
koolhydraten 74,86g
- waarvan suikers 0 g
vezels 3,2 g
eiwitten 4,72 g
vitamine B1 0,19 mg
vitamine B2 0,02 mg
vitamine B3 0,34 mg
vitamine C 0,12 mg
natrium 57,9 mg
kalium 176,4 mg
calcium 61,7 mg
fosfor 148,6 mg
ijzer 2,08 mg
magnesium 81,2 mg
zink 1,97 mg
cholesterol 0 g
water 4,63 g



Boekweitmeel is een glutenvrij meel dat boordevol eiwitten en vitaminen zit. U kunt met boekweitmeel de heerlijkste glutenvrije dingen bereiden, van pannenkoeken en wafels tot koekjes en brood. Boekweitmeel is ook goed te gebruiken in combinatie met onze teff producten!

Koel en droog bewaren.


Voedingswaarde-analyse per 100g // 1516 KJ, 362 kcal
Samenstelling: 100% boekweitmeel
vetten 2,7 g
- waarvan verzadigd 0,5 g
koolhydraten 69,9 g
- waarvan suikers 2,0 g
vezels 5,6 g
eiwitten 10,8 g

Psyllium husk (ook wel bekend als 'vlozaad' of 'fiber husk') is een fijngemalen glutenvrije broodverbeteraar dat de eigenschap heeft veel water op te kunnen nemen. Bij het bakken van brood zorgt het ervoor dat de ingrediënten één geheel vormen en dat het brood minder droog wordt. Het is 100% natuurlijk, rijk aan vezels en heeft een goede werking op de stoelgang


Koel en droog bewaren.


Dit product kunt u gebruiken bij onze glutenvrije teff broodmixen.

WeightN/BN/BN/BN/BN/BN/B
DimensionsN/BN/BN/BN/BN/BN/B
Additional information