Pepernoten- en speculaasmix 375 gram

3,69

997 op voorraad

Artikelnummer: 93 Categorieën: ,

Beschrijving

Het is weer die tijd van het jaar! Bestel deze unieke mix en geniet dit jaar volop van de feestdagen met heerlijke glutenvrije teff pepernoten en speculaas. Dankzij het gebruik van teff zit het lekkers ook nog eens vol vitaminen en mineralen; verantwoord snoepen dus! 


RECEPT
Ingrediënten
– 125 g teffcentre pepernoten- en speculaasmix
– 50 g harde boter
– ± 40 ml water

Bereiding
Pepernoten: Verwarm de oven voor op 180°C. Schaaf de boter door de mix en voeg het water toe. Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Druk de balletjes een beetje plat. Bak de pepernoten in het midden van de oven in 15-20 minuten.

Speculaas: Verwarm de oven voor op 180°C. Schaaf de boter door de mix en voeg het water toe. Rol het deeg uit tot ongeveer 3 mm dikte. Steek hier vormpjes uit en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk de koekjes met losgeklopt ei en bestrooi eventueel met wat amandelschaafsel. Bak het speculaas in het midden van de oven in 15-20 minuten.


Voedingswaarde-analyse per 100g // 1516 KJ, 362 kcal
Samenstelling: 50% teffmeel, 50% rijstebloem,
kokosbloemsuiker, koekkruiden, xanthaangom
vetten 1,4 g
– waarvan verzadigd 0,5 g
koolhydraten 77 g
– waarvan suikers 56 g
eiwitten 8,6 g

Quick Comparison

SettingsPepernoten- en speculaasmix 375 gram removeTeff sportrepen mix 250 gram removePsyllium husk 50 gram removeAmandelmeel 500 gram removeGlutenvrije bloem 1000 gram removeXanthaangom 50 gram remove
NamePepernoten- en speculaasmix 375 gram removeTeff sportrepen mix 250 gram removePsyllium husk 50 gram removeAmandelmeel 500 gram removeGlutenvrije bloem 1000 gram removeXanthaangom 50 gram remove
Image
SKU9399609712087
Rating
Price3,696,841,697,634,492,10
Stock

997 op voorraad

998 op voorraad

840 op voorraad

996 op voorraad

999 op voorraad

847 op voorraad

Availability997 op voorraad998 op voorraad840 op voorraad996 op voorraad999 op voorraad847 op voorraad
Add to cart

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen

Description
Content

Het is weer die tijd van het jaar! Bestel deze unieke mix en geniet dit jaar volop van de feestdagen met heerlijke glutenvrije teff pepernoten en speculaas. Dankzij het gebruik van teff zit het lekkers ook nog eens vol vitaminen en mineralen; verantwoord snoepen dus! 


RECEPT
Ingrediënten
- 125 g teffcentre pepernoten- en speculaasmix
- 50 g harde boter
- ± 40 ml water

Bereiding
Pepernoten: Verwarm de oven voor op 180°C. Schaaf de boter door de mix en voeg het water toe. Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Druk de balletjes een beetje plat. Bak de pepernoten in het midden van de oven in 15-20 minuten.
Speculaas: Verwarm de oven voor op 180°C. Schaaf de boter door de mix en voeg het water toe. Rol het deeg uit tot ongeveer 3 mm dikte. Steek hier vormpjes uit en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk de koekjes met losgeklopt ei en bestrooi eventueel met wat amandelschaafsel. Bak het speculaas in het midden van de oven in 15-20 minuten.
Voedingswaarde-analyse per 100g // 1516 KJ, 362 kcal
Samenstelling: 50% teffmeel, 50% rijstebloem,
kokosbloemsuiker, koekkruiden, xanthaangom
vetten 1,4 g
- waarvan verzadigd 0,5 g
koolhydraten 77 g
- waarvan suikers 56 g
eiwitten 8,6 g

Maak in een "handomdraai" 10 heerlijke en gezonde teff sportrepen.

Boordevol goede zaden, vruchten, noten en langzame koolhydraten
 die er voor zorgen dat de energie langzaam aan het lichaam wordt afgegeven
Een goed tussendoortje.

Ook ideaal voor of na het sporten!

Geschikt voor een glutenvrij dieet!


RECEPT: 
Ingrediënten:
- 250 g teff-sportrepenmix
- 75 g roomboter of kokosvet
- 65 cc water

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 150°C.
Smelt de roomboter en meng  door de mix.
Voeg 65 cc water toe
Leg bakpapier op een bakplaat en maak een koek van ½ cm dik.
Laat dit 5 minuten rusten.
Bak de koek in het midden van de oven gedurende 40 min.op 150 graden.
Snij de koek direct in 10 repen als het uit de oven komt.

.


Voedingswaarde-analyse per 100g // 4179 KJ, 1241 kcal

Samenstelling: teff, glutenvrij havermout zonnebloempitten, pompoenpitten, pijnboompitten, walnoten,cranberry's, lijnzaad,kokosbloemsuiker,
vetten 76,6g
- waarvan verzadigd 6,6g
koolhydraten 92,2g
vezels 7,3g
eiwitten 33,5g
zout 0mg

Psyllium husk (ook wel bekend als 'vlozaad' of 'fiber husk') is een fijngemalen glutenvrije broodverbeteraar dat de eigenschap heeft veel water op te kunnen nemen. Bij het bakken van brood zorgt het ervoor dat de ingrediënten één geheel vormen en dat het brood minder droog wordt. Het is 100% natuurlijk, rijk aan vezels en heeft een goede werking op de stoelgang


Koel en droog bewaren.


Dit product kunt u gebruiken bij onze glutenvrije teff broodmixen.

Amandelmeel is een heerlijk en gezond glutenvrij meel gemaakt van gemalen amandelen waarmee u de lekkerste recepten kunt bereiden.
Combineer het ook eens met teffmeel, rijstebloem of boekweitmeel!


Voedingswaarde-analyse per 100g // 2548 KJ, 609 kcal
Samenstelling: 100% amandelmeel
vetten 52 g
- waarvan verzadigd 3,8 g
- waarvan enkelvoudig onverzadigd 34,5 g
- waarvan meervoudig onverzadigd 12 g
koolhydraten 10,4 g
- waarvan suikers 3,1 g
vezels 10,6 g
eiwitten 19,5 g

Xanthaangom is een broodverbeteraar dat elasticiteit en viscositeit geeft aan brood. Het verbetert de structuur en zorgt ervoor dat het minder kruimelig wordt. Het is 100% natuurlijk en glutenvrij. 


Koel en droog bewaren.


Dit product kunt u gebruiken bij onze glutenvrije teff broodmixen.

WeightN/BN/BN/BN/BN/BN/B
DimensionsN/BN/BN/BN/BN/BN/B
Additional information