Content | Gedroogde cranberry's zijn lekker en gezond! Ze zitten niet alleen boordevol vitaminen en antioxidanten maar ondersteunen ook een gezonde blaaswerking!
Onze cranberry's zijn gedroogd, matig gezoet en heerlijk sappig. Ze zijn erg lekker om samen met teffvlokken door de yoghurt te doen of om toe te voegen aan uw zelfgemaakte glutenvrije teffbrood of gebak. Ook kunt u er een heerlijke saus van maken of de cranberry's combineren met opgebakken pompoenpitten of andere nootjes en ze over een salade strooien. En natuurlijk zijn ze ook lekker gewoon als tussendoortje! Koel en droog bewaren.
Voedingswaarde-analyse per 100g // 1481 KJ, 353 kcal
Samenstelling: gedroogde cranberry's, rietsuiker
|
|
vetten |
0 g |
- waarvan verzadigd |
0 g |
- waarvan meervoudig onverzadigd |
0 g |
- waarvan enkelvoudig onverzadigd |
0 g |
koolhydraten |
83,5 g |
- waarvan suikers |
75 g |
vezels |
5.2 g |
eiwitten |
1.2 g |
vitamine B2 |
0.02 mg |
vitamine B6 |
0.04 mg |
vitamine C |
0.2 mg |
natrium |
3 mg |
kalium |
40 mg |
calcium |
10 mg |
fosfor |
8 mg |
ijzer |
0.5 mg |
magnesium |
5.2 mg |
koper |
0.08 mg |
zink |
0.12 mg |
water |
9.1 g |
cholesterol |
0 mg |
|
Boekweitmeel is een glutenvrij meel dat boordevol eiwitten en vitaminen zit. U kunt met boekweitmeel de heerlijkste glutenvrije dingen bereiden, van pannenkoeken en wafels tot koekjes en brood. Boekweitmeel is ook goed te gebruiken in combinatie met onze teff producten!
Koel en droog bewaren.
Voedingswaarde-analyse per 100g // 1516 KJ, 362 kcal
Samenstelling: 100% boekweitmeel |
|
vetten |
2,7 g |
- waarvan verzadigd |
0,5 g |
koolhydraten |
69,9 g |
- waarvan suikers |
2,0 g |
vezels |
5,6 g |
eiwitten |
10,8 g |
| Xanthaangom is een broodverbeteraar dat elasticiteit en viscositeit geeft aan brood. Het verbetert de structuur en zorgt ervoor dat het minder kruimelig wordt. Het is 100% natuurlijk en glutenvrij.
Koel en droog bewaren. Dit product kunt u gebruiken bij onze glutenvrije teff broodmixen.
| <p><span style="line-height: 19.2px;... | Met deze koekjesmix geniet u van overheerlijke gezonde en glutenvrije teffkoekjes!
RECEPT Ingrediënten: - 125 gr koekjesmix - 50 gr harde boter - ± 40 ml water
Bereiding: Verwarm de oven voor op 180ºC. Schaaf de boter door de mix. Voeg water toe en maak er een stevig deeg van. Rol het deeg uit tot ca. 3 mm dikte. Steek hier vormpjes uit. (voor kerst b.v. kerstboompjes) Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak de koekjes in het midden van de oven in 15-20 min gaar.
Maak er bijvoorbeeld paaskoekjes van door ze b.v. te bestrijken met een laagje wit glazuur en gele en rode versiering( Dr. oetker).
Voedingswaarde-analyse per 100g // 1516 KJ, 362 kcal
Samenstelling: 50% teffmeel, 50% rijstebloem, kokosbloemsuiker, xanthaangom |
|
vetten |
1,4 g |
- waarvan verzadigd |
0,5 g |
koolhydraten |
77 g |
- waarvan suikers |
56 g |
eiwitten |
8,6 g |
| Droge korrelgist voor het bakken van een mooi glutenvrij brood.
Koel en droog bewaren. |