Over ons

Over ons  

 

Met veel plezier heb ik me de laatste jaren (vanaf 2003) bezig gehouden met teff en samen met andere mensen onze broodmixen ontwikkeld. Daar kwamen later nog andere producten met teff bij.
Verder heb ik kunnen ontdekken wat voor positieve invloed teff op ons lichaam heeft.

Toch werd het voor mij  tijd om het stokje over te geven aan een paar andere enthousiaste mensen waarin ik veel vertrouwen heb :Ineke en Marinus Dikboom van "Dikboom Akkerbouw" in Smilde. Zij beheren ook een mooie Boerderijwinkel "Smilande" genaamd waar Teffcentre mooi bij aansluit.

Alles blijft bij het oude. U kunt gewoon blijven bestellen zoals u altijd deed.

Vanaf 9 april 2018 zult u een ander gezicht bij Teffcentre tegen komen

U als klanten wil ik hartelijk bedanken voor alle leuke contacten en alle tips die ik van u heb mogen ontvangen .

Mieke Roosjen,

Vanaf 9 april 2018 hebben wij, Marinus en Ineke Dikboom, Teffcentre overgenomen van Mieke Roosjen. Mieke wilde stoppen en heeft mij gevraagd of ik het wilde overnemen. 

Wij hebben sinds september 2016 een boerderijwinkel: Boerderijwinkel Smilande. Bijna vanaf het begin verkopen wij ook Teff-meel en mixen van Teffcentre. Mieke kwam bij mij in de winkel en vertelde vol passie over het graangewas. Hierdoor werd ik zelf ook nieuwsgierig en ging mij erin verdiepen en probeerde mixen uit. Verbazingwekkend wat voeding met een mens kan doen!

In de winkel laat ik met enige regelmaat klanten dingen proeven waaronder teff producten. Op oudjaarsdag bijvoorbeeld heb ik Drentse knieperties en oliebollen laten proeven, de klanten waren verbaasd over de smaak. Op deze manier probeer ik mensen kennis te laten maken met het graangewas Teff.

Naast Teffcentre en de boerderijwinkel hebben wij een akkerbouw- en groentebedrijf in Smilde. Wij verbouwen onder andere prei, suikerbieten, bosui en nog een aantal producten om in de winkel te kunnen verkopen.

Een mooie combinatie met Teffcentre! Wij gaan ons best doen om het bedrijf waar Mieke hart en ziel in heeft gestoken succesvol voort te zetten!

Tips en suggesties van klanten zijn altijd welkom!