Glutenvrije teff brownies

Glutenvrije teff brownies
29/7/16

Glutenvrije teff brownies

Ingredi├źnten: (voor 8 personen; alles op kamertemperatuur)

- 150 gram teffmeel (wit of bruin)
- 200 gram suiker
- 150 gram boter
- 200 gram pure chocola
- 4 eieren
- 1 zakje bakpoeder

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180┬║C. Smelt de boter met de chocola en doe het daarna in een beslagkom. Doe de suiker erbij en klop het mengsel tot de suiker goed opgelost is. Voeg dan al roerend de eieren toe. Klop dit beslag in 5 minuten glad en luchtig. Zeef en meng de teffmeel en bakpoeder en voeg ze aan het beslag toe. Roer goed door. Doe het totale beslag in een ingevette bakvorm en verdeel het zo goed mogelijk over de gehele vorm. Bak de brownies gedurende 35 minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en snijd het in vierkante blokken. Een goed gebakken brownie is zacht en een beetje klef.

Geef reactie

Je moet ingelogd zijn login om een reactie te kunnen geeven. Als je nog geen account hebt kun je hier registeren . Registratie is gratis!