Glutenvrije taartbodem

Glutenvrije taartbodem
05/7/16

Glutenvrije taartbodem

Vul deze taartbodem met de vulling van uw keuze.

Ingrediënten:

- 500 g teffmeel (wit of bruin)
- 500 g zetmeel naar keuze
- 100 g suiker
- 4 eieren
- 20 g citroenrasp
- zakje bakpoeder

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180ºC. Zeef het teffmeel, het zetmeel en de bakpoeder. Verwarm de eieren, suiker en citroenrasp tot ongeveer 37ºC en klop het luchtig op. Spatel het gezeefde meel en bakpoeder erdoorheen. Doe het beslag in een ingevette taartvorm en bak het 15-20 minuten in de oven. Na het bakken direct lossen en uitwasemen.

Geef reactie

Je moet ingelogd zijn login om een reactie te kunnen geeven. Als je nog geen account hebt kun je hier registeren . Registratie is gratis!