Glutenvrije wortel-notencake

Glutenvrije  wortel-notencake
24/8/16

     Glutenvrije
 wortel-notencake

                  Recept:

- 450 g amandelmeel 
- 2tl keltisch zout
- 1/2 tl baksoda
- 1el kaneel
- 1 tl gemalen nootmuskaat
 - 60 ml gesmolten kokosolie
- 2 rijpe geprakte bananen
- 60 ml appeldixap
- 5 grote eieren
- 300g wortels geraspt
 - 100 g rozijnen
- 100 g walnoten, gehakt

               Bereiding:

Verwarm de oven voor op 160ÂșC.
Neem een ruime kom en meng het
amandelmeel,zout, baksoda en
specerijen.Kluts in een maatbeker
de eieren los met de olie en appeldixap
en schenk dit bij het amandelmeel.
Goed mengen.Roer er dan de geraspt
wortels, gehakte walnoten en rozijnen door.
Bekleed een bakblik met bakpapier.
Zet het in de oven en bak in 40 min. gaar
Controleer met een breipen of het gaar is.

 Voor een frosting:

200 g monchou op kamertemperatuur.
6 el honing
6 el room

 Mix dit alles door elkaar tot er een mooi
 glad geheel ontstaat.
 Smeer met een mes op de taart.

Geef reactie

Je moet ingelogd zijn login om een reactie te kunnen geeven. Als je nog geen account hebt kun je hier registeren . Registratie is gratis!