Glutenvrije teff wafels

Glutenvrije teff wafels
23/8/16

Glutenvrije teff wafels

Ingrediënten: (voor ongeveer 12 wafels)

- 4 kopjes teff witte broodmix (bijv. een koffiekopje)
- 2 el palm-, kokosbloesem- of rietsuiker
- 5 tl vanillesuiker
- 3 eieren
- ½ kopje olie (zelfde maat kopje)
- 3 kopjes water of melk

Bereiding:

Verwarm het wafelijzer 10 minuten voor tot middelmatige warmte (stand 3 of 4). Klop de eieren goed los en luchtig. Voeg het water/de melk en de olie toe. Meng alle droge ingrediënten door elkaar. Voeg het natte mengsel in 3 gedeelten bij de droge ingrediënten en schep alles voorzichtig door elkaar. Schep een kleine hoeveelheid in het midden van de wafelplaat en sluit het apparaat. Haal de wafel er na 1,5 - 2 min uit. Laat de wafel afkoelen op een rooster.

Tip: Serveer met slagroom en kersen!

Geef reactie

Je moet ingelogd zijn login om een reactie te kunnen geeven. Als je nog geen account hebt kun je hier registeren . Registratie is gratis!