Warme glutenvrije teffkoeken van teffzaad

Warme glutenvrije teffkoeken van teffzaad
23/8/16

Warme glutenvrije teffkoeken van teffzaad

Ingrediƫnten:

- 3 dl melk (of karnemelk, sojamelk, amandelmelk)
- 9 afgestreken el teffzaad
- 3 tl johannesbroodpitmeel
- snufje zout
- olijfolie

Bereiding:

Breng de melk met het teffzaad aan de kook en laat het doorkoken totdat het teffzaad zacht is (minstens 10 min). Roer het af en toe door. Voeg een snufje zout toe. Haal de pan van het vuur en laat het even afkoelen. Voeg vervolgens het johannesbroodpitmeel toe. Maak de olie warm in een koekenpan en bak de koekjes (ongeveer 5 cm doorsnede) totdat ze mooi bruin zijn.

Tip: Serveer met ahornstroop of honing.
Variatietip: Voeg rozijnen, appel of zaden toe.

Geef reactie

Je moet ingelogd zijn login om een reactie te kunnen geeven. Als je nog geen account hebt kun je hier registeren . Registratie is gratis!