Glutenvrije teff muffins

Glutenvrije teff muffins
22/8/16

Glutenvrije teff muffins

Ingredi├źnten:

- 250 g appels
- 250 ml yoghurt
- 250 g teff cakemix
- 2 el vers geperst citroensap
- 1 ei
- 3 tl bakpoeder
- 125 g kokosbloesem-, palm- of rietsuiker
- 1 zakje vanille suiker
- 80 ml olijfolie
- poedersuiker

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 160┬║C. Schil de appels, snij ze in blokjes en bedruppel ze met de citroensap. Vermeng de cakemix met de suiker, vanillesuiker en bakpoeder. Kluts het ei en meng het samen met de olie, yoghurt en appelblokjes door de cakemix. Vet de muffinvormpjes in, vul ze en strijk glad. Plaats de muffinvormpjes in de voorverwarmde oven en bak ongeveer 30 min tot de muffins mooi bruin zijn. Laat ze in de vormpjes afkoelen. Haal uit de vorm en bestrooi ze met poedersuiker.

Geef reactie

Je moet ingelogd zijn login om een reactie te kunnen geeven. Als je nog geen account hebt kun je hier registeren . Registratie is gratis!