Glutenvrije teffkoekjes

Glutenvrije teffkoekjes
05/7/16

Glutenvrije teffkoekjes

Ingredi├źnten: (alles op kamertemperatuur)

- 1000 g teffmeel (wit of bruin)
- 725 g boter
- 550 g suiker
- 90 g eidooier
- 40 g citroenrasp
- 10 g bindmiddel (bijv. guar gom)
- 8 gram zout

Bereiding:

Meng de suiker, vanillesuiker, citoenrasp, eieren en het zout tot een egale massa. Vermeng de boter met de massa en zorg ervoor dat het klontvrij is. Meng vervolgens het meel erdoorheen. Wrijf net zo lang totdat er een mooi stevig deeg ontstaat. Verpak het deeg in plastic folie en leg het 24 uur in de koelkast. Verwarm de oven voor op 150┬║C. Rol het deeg uit en steek er koekjes uit. Bak de koekjes in ongeveer 15 minuten gaar.

Geef reactie

Je moet ingelogd zijn login om een reactie te kunnen geeven. Als je nog geen account hebt kun je hier registeren . Registratie is gratis!